Koningsdag, Oranjevereniging Ulvenhout

De jaarlijks terugkerende loterij, zal ook dit jaar niet ontbreken tijdens Koningsdag.

Hoe doet u hieraan mee?

Omdat wij deze feestelijke activiteiten niet zonder financiële steun kunnen organiseren, heeft u onlangs onze jaarlijkse acceptgiro’s ontvangen. Het is uiteraard ook mogelijk om rechtstreeks op rekeningnummer NL22RABO0116781548 ten name van Oranjevereniging Ulvenhout een bijdrage aan ons over te maken.

Uit deze donaties zullen wij 3 prijswinnaars trekken. De hoofdprijs is dit jaar 1 minuut gratis winkelen. Een hele mooie prijs vinden wij. De 2e en 3e prijs zullen cadeaubonnen zijn van twee plaatselijke winkeliers, ook altijd leuk om te winnen. Als u kans wil maken op één van deze mooie prijzen, zoek dan snel de acceptgiro op die u van ons heeft ontvangen en doe mee!

We hopen op uw gulle gave om onze activiteiten ook dit jaar weer mogelijk te maken

Bij voorbaat dank en graag tot ziens op 27 april.

 

Recente berichten / Toon alle berichten

Rabo ClubSupport

| Geen Categorie | No Comments

Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport

1 minuut gratis winkelen

| Geen Categorie | No Comments

Wij zijn erg blij dat we deze mooie hoofdprijs van de loterij aan kunnen bieden en bedanken de Jumbo voor deze sponsoring.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

| Geen Categorie | No Comments

Wij feliciteren de personen die vandaag een lintje hebben mogen ontvangen in Ulvenhout: Jo Box, Hans Dekkers, Ria Dekkers, Conny Eeckhout en Ad van Rijen. Ad van Rijen kreeg zijn…