P R O G R A M M A  ORANJE VERENIGING  ULVENHOUT

KONINGSDAG  donderdag 27 april 2017

² ² ² HIJSEN VAN DE VLAG ² ² ²

(Een vriendelijk verzoek aan de inwoners van Ulvenhout om de vlag uit te hangen).

09.00 uur HIJSEN VAN DE VLAG: op het terrein van de Pekhoeve.

² ² ² VERSIERDE FIETSEN  ² ² ²

Na het hijsen van de vlag gaan we met de versierde fietsen voorop en Harmonie Constantia door het dorp.

AAN ALLE KINDEREN de uitnodiging met een mooi versierde fiets om 08.45 uur naar de Pekhoeve te komen. Er is voor alle deelnemers een attentie en de 3 mooist versierde fietsen komen in aanmerking voor een prijs.  Deze zullen direct na de tocht worden uitgereikt.

² ² ² KINDERSPELEN  ² ² ²

De spelen vinden plaats op het terrein van de PEKHOEVE.

Groep 1 en 2 start direct na de prijsuitreiking van de versierde fietsen. Daarna de andere groepen (dit wordt omgeroepen).

Deelnemerskaarten (VERGEET ZE NIET) zijn via de scholen uitgereikt en kunnen tijdens de spelen met een touwtje om de hals worden gedragen.

Kaarten voor Ulvenhoutse kinderen, die niet in Ulvenhout naar school gaan, kunnen tot 10.30 uur worden afgehaald aan de tafel van Oranjevereniging Ulvenhout.

 

² ² ²  PRIJSUITREIKING  ² ² ²

Voor de schoolgroepen 1 en 2 om 11.20 uur. De groepen 3 t/m 5 om 11.40 uur en de groepen 6, 7 en 8 om 12.00 uur. De speaker verzamelt de kinderen op deze tijdstippen en laat de kinderen op volgorde van punten de prijzen uitzoeken. De punten worden opgeteld door de mensen aan de tafel van de Oranjevereniging: hierbij krijgt ieder kind een bonnetje voor een ijsje. Want uiteraard is er ook dit jaar voor elk kind na afloop een lekker ijsje.

² ² ²  VOOR ALLE  PEUTERS  ² ² ²

De peuters kunnen dit jaar hun creativiteit kwijt bij het maken van een mooi knutselwerkje dat ze daarna als cadeautje mee kunnen nemen . En dat alles natuurlijk onder het genot van een drankje, en na afloop een ijsje.

² ² ²  SNUFFEL-MINI-MARKT  ² ²  ²

Op de PEKHOEVE kunnen kinderen vanaf 7 tot 14 jaar van 14.00 tot 16.30 uur de door hen niet meer gebruikte spullen, zoals speelgoed, stripboeken e.d. (op z’n hoogst € 5.00 per spulletje) te koop aanbieden. Het is niet toegestaan om dieren en echte handelsmerken te verkopen. Deelname is gratis. Je kunt hiervoor een halve marktkraam bespreken, maar het is natuurlijk veel leuker om een eigen stand te maken

Je mag NIET voor 13.00 uur in je aangewezen kraam! ALLÉÉN KINDEREN MOGEN IN DE KRAAMPJES STAAN!!!! Via de scholen hebben de kinderen een uitnodiging gekregen om hier aan deel te nemen.

 ² ² ² ORANJE-LOTERIJ  ² ² ²

Om 15.00 uur is de trekking van de ORANJE-LOTERIJ

² ² ² JEUGD 12 t/m 16 JAAR ² ² ²

Voor de tieners staat dit jaar een Oranjequiz op het programma: Uiteraard zijn er weer lekkere prijzen te winnen. Heb je zin? Kom dus voor een gezellige en sportieve middag met je vrienden en vriendinnen naar de Pekhoeve en doe tussen 14.00 uur en 16.30 uur mee aan de dorpsquiz!

² ² ² JEU DE BOULES TOERNOOI  ² ² ²

Om ± 15.30 uur wordt er gestart met het JEU DE BOULES TOERNOOI.

Hieraan zal door 44 teams worden deelgenomen.

DE ORANJEVERENIGING ULVENHOUT WENST ALLE DEELNEMERS EN BEZOEKERS EEN GEZELLIGE DAG TOE.

Recente berichten / Toon alle berichten

Foto’s staan online

| Geen Categorie | No Comments

De foto’s van het 85 jarige jubileum van de Oranjevereniging staan inmiddels op onze website. Te vinden onder het kopje ‘Foto’s.   Veel kijkplezier!

Oranjefeest in Ulvenhout: het was weer geweldig!

| Geen Categorie | No Comments

Oranjevereniging Ulvenhout bestaat dit jaar 85 jaar en dit is niet ongemerkt voorbij gegaan. Stoot!, Jos Ansems, Twenty 4 Seven en Henk Dissel waren onze gasten deze avond. Het is een avond geworden…

Spek de kas van Oranjevereniging Ulvenhout bij Jumbo Ulvenhout

| Geen Categorie | No Comments

Spek de kas van Oranjevereniging Ulvenhout bij Jumbo Ulvenhout Zoals jullie vast weten, organiseert Jumbo Ulvenhout een actie waarmee een financiële bijdrage voor onze vereniging bij elkaar kan worden gespaard….