Spek de kas van onze club bij Jumbo Ulvenhout

Zoals jullie vast weten, organiseert Jumbo Ulvenhout een actie waarmee een financiële bijdrage voor onze vereniging bij elkaar kan worden gespaard. De actie heet ‘Spek de kas van je club’.

Tijdens deze ‘Spek de kas van je Club’ actie ontvangen klanten voor elke € 10,- aan boodschappen een waardepunt. Deze waardepunt kunnen ze in de winkel

Hoe meer waardepunten klanten doneren aan onze vereniging, hoe groter het totaalbedrag dat wij ontvangen. En daarmee kunnen wij, Oranjevereniging Ulvenhout, weer een mooie Koningsdag organiseren.

Trommel dus zoveel mogelijk mensen op om hun boodschappen bij Jumbo Ulvenhout te doen en daarmee de kas van onze club te spekken!

 

Rabobank Clubkas Campagne

Als lid van Rabobank Breda mag je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen op verenigingen en stichtingen. Beslis mee en steun het verenigingsleven. Geef ons jouw stem van 4 t/m 16 april 2018 op www.rabobank.nl/breda. Jouw stem is geld waard! Jij steunt ons toch ook?

 

Recente berichten / Toon alle berichten

Spek de Kas

| Geen Categorie | No Comments

Spek de kas van onze club bij Jumbo Ulvenhout   Zoals jullie vast weten, organiseert Jumbo een actie waarmee een financiële bijdrage voor onze vereniging bij elkaar kan worden gespaard. De…

| Geen Categorie | No Comments

ORANJEVERENIGING ULVENHOUT ORGANISEERT EEN GEZELLIGE MIDDAG VOOR OUDEREN UIT ULVENHOUT Ieder jaar organiseert het bestuur van de Oranjevereniging Ulvenhout, eind januari, weer de jaarlijkse GRATIS feestmiddag voor de ULVENHOUTSTE ouderen….

Ouderen middag 26 januari 2018

| Geen Categorie | No Comments

GEZELLIGE MIDDAG VOOR ALLE OUDEREN IN ULVENHOUT ORANJEVERENIGING ULVENHOUT   Vrijdagmiddag 26 januari om 13.30 uur is het weer zover. Traditiegetrouw organiseert het bestuur van de Oranjevereniging Ulvenhout, rond de…

Foto’s staan online

| Geen Categorie | No Comments

De foto’s van het 85 jarige jubileum van de Oranjevereniging staan inmiddels op onze website. Te vinden onder het kopje ‘Foto’s.   Veel kijkplezier!