Skip to main content

Koningsdag Oranjevereniging Ulvenhout

Hijsen van de vlag (Een vriendelijk verzoek aan de inwoners van Ulvenhout om de vlag uit te hangen).
09.00 uur hijsen van de vlag: op het terrein van de Pekhoeve.

Versierde fietsen: Net als andere jaren, gaan we na het hijsen van de vlag met de versierde fietsen en Harmonie Constantia voorop door het dorp. Kom daarvoor met een mooi versierde fiets om 08.45 uur naar de Pekhoeve. Tevens is er net als vorig jaar tussen 09.30 en 10.30 uur een defilé via de Slotlaan naar de Pekhoeve, zodat iedereen 1 voor 1 langs de jury kan rijden.

Kinderspelen: De spelen vinden plaats op het terrein van de PEKHOEVE. Groep 1 en 2 starten direct na de prijsuitreiking van de versierde fietsen. Daarna de andere groepen (dit wordt omgeroepen)

Peuters: De peuters kunnen dit jaar hun creativiteit kwijt bij het maken van een mooi knutselwerkje dat ze daarna als cadeautje mee kunnen nemen . En dat alles natuurlijk onder het genot van een drankje.

Mini-Snuffel-Markt:  Op het terrein van de Pekhoeve kunnen kinderen vanaf groep 3 tot 14 jaar tussen 14.00 uur tot 16.30 uur de door hen niet meer gebruikte spullen, zoals speelgoed, stripboeken e.d. (op z’n hoogst € 5.00 per spulletje) te koop aanbieden. Deelname is gratis. Je kunt hiervoor een halve marktkraam bespreken, maar het is natuurlijk veel leuker om een eigen stand te maken. Alleen kinderen mogen in de kraampjes staan.

Oranje Loterij: Om 15.00 uur is de trekking van de oranje loterij

Jeugd 12 t/m 16 jaar: Voor de tieners staat dit jaar een quizzzz op het programma: Uiteraard zijn er weer lekkere prijzen te winnen. Heb je zin? Kom dus voor een gezellige en sportieve middag met je vrienden en vriendinnen naar de Pekhoeve en doe tussen 14.00 uur en 16.30 uur mee aan de quizzzz!

Jeu de boules toernooi: Om ± 15.30 uur wordt er gestart met het jeu de boules toernooi.

De Oranjevereniging wenst alle deelnemers en belangstellenden een gezellige, zonnige, feestelijke Koningsdag toe

The event is finished.

Datum

apr 27 2022
Expired!

Tijd

8:45 am - 8:00 pm

Leave a Reply