Skip to main content
Ouderenmiddag

Gezellige middag voor alle ouderen in Ulvenhout

By december 27, 2019februari 28th, 2022No Comments

Vrijdagmiddag 24 januari om 13.30 uur is het weer zover. Traditiegetrouw organiseert het bestuur van de Oranjevereniging Ulvenhout, rond de “echte” verjaardag van onze voormalige koningin, prinses Beatrix, weer de jaarlijkse feestmiddag in de Pekhoeve, speciaal voor de ULVENHOUTSE ouderen. U hoeft géén lid te zijn van de Bond van Ouderen, maar het is wel uitsluitend bedoeld voor inwoners uit Ulvenhout.

Dankzij de financiële bijdrage van de Ulvenhoutse inwoners is het gelukkig weer mogelijk deze middag gratis aan te bieden. Wel vinden wij het fijn om te weten hoeveel stoelen we klaar moeten zetten. Daarom heeft u wel een toegangskaart nodig. Deze gratis toegangskaarten zijn vanaf 7 januari verkrijgbaar bij: de receptie van Huize de Donk. En in de Pekhoeve bij de Bond voor Ouderen van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur.

De zaal gaat op 24 januari open om 13.15 uur!! Uiteraard staat de koffie of thee al voor u klaar met iets lekkers erbij.

Dit jaar hebben wij voor u gereserveerd: Ploege-Nootjes uit Breda.

Ploege-Nootjes heeft inmiddels een uitgebreid repertoire, Zij brengen serieuze en vrolijke liedjes vanaf de jaren ’50 tot heden.

Na de ontvangst met koffie of thee begint het optreden van Ploege-Nootjes. In de pauze serveren wij zoals u van ons gewend bent een hapje en een drankje.

Zorg dat u snel de gratis toegangskaart gaat halen. Oranjevereniging Ulvenhout probeert er ook dit jaar weer een gezellige middag van te maken. Het wordt een optreden dat tot de laatste minuut boeit. Genieten, ontspannen, lekker lachen en tussendoor ook nog gezellig wat bijkletsen, We zien u graag vrijdag 24 januari 2020 vanaf 13.15 uur in de Pekhoeve te Ulvenhout.

Tot dan, Oranjevereniging Ulvenhout