Skip to main content
Ouderenmiddag

Ouderenmiddag Oranjevereniging

By januari 21, 2023No Comments

Vrijdagmiddag 27 januari 2023 om 13.30 uur is het weer zover. Traditiegetrouw organiseert het bestuur van de Oranjevereniging Ulvenhout, rond de “echte” verjaardag van onze koningin, weer de jaarlijkse feestmiddag in de Pekhoeve, speciaal voor de ULVENHOUTSE ouderen. U hoeft géén lid te zijn van de Bond van Ouderen.

Dankzij de financiële bijdrage van de Ulvenhoutse inwoners is het weer mogelijk deze middag gratis aan te bieden. De gratis toegangskaarten zijn al weer vanaf 13 januari verkrijgbaar bij: de receptie van Huize de Donk. En in de Pekhoeve bij de Bond voor Ouderen van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur.
De zaal gaat open om 13.00 uur. Uiteraard staat de koffie of thee al voor u klaar met iets lekkers erbij. Dit jaar hebben wij voor u gereserveerd: Cees Prinsen, hij bezoekt ons met zijn programma genaamd: Kunst of Kliko?
Cees is een uitmuntende verteller uit Hilvarenbeek.
Schrijver van heemkundige artikelen en bovenal specialist in historie en volksleven.
Als rasechte Brabander kent hij het land erg goed en wordt in heel Nederland uitgenodigd.

Aan de hand van voorwerpen, vertelt Cees stap voor stap over goud- en zilvermerken, porselein, aardewerk, brons, tombak, bakeliet, beeldhouwwerk, glas en boeken.
Voor de een zal het herkenning zijn, voor de ander helemaal nieuw.
Leuk en interactief wordt het zeker.
Kortom; het optreden KUNST OF KLIKO? is voor alle aanwezigen leerzaam én gezellig.

Na de ontvangst met koffie of thee begint het optreden.
In de pauze serveren wij een hapje en een drankje.

Zorg dat u snel de gratis toegangskaart gaat halen. Oranjevereniging Ulvenhout probeert er ook dit jaar weer een gezellige middag van te maken. Hij wordt een optreden dat tot de laatste minuut boeit. Genieten, ontspannen, lekker lachen en tussendoor ook nog gezellig wat bijkletsen, We zien u graag vrijdag 27 januari 2023 vanaf 13.00 uur in de Pekhoeve te Ulvenhout.
Tot dan, Oranjevereniging Ulvenhout

Leave a Reply